Kispályás-blog

Itt valami elindult...

2020. január 31. - VakhangyA

 Legalább egy éve tervezem, hogy saját blogot indítok, afféle levezetésként, hisz' a hobbijaim kapcsán mindig történik velem valami ill. mindig mindenről megvan a saját véleményem! Előre is elnézést a szögletes dizájn vagy a pongyola fogalmazások miatt, ezt nekem még nagyon tanulnom kell! A téma úgy is adott és úgy gondolom, hogy akit érdekel az nem a körítéssel foglalkozik majd, a többiek meg elmehetnek a p.csába... :) Hetente egy nagyobb posztot tervezek, közben meg kisebb szösszenetekkel gyarapítanám majd a blog tartalmát, de ez majd úgyis kialakul.

Előbb-utóbb majd úgyis belejövök!

A "Merengőt" az éppen aktuális eszmefuttatásaim helyszínéül szánom, ez lehet néha majd elrugaszkodik motorsportoktól vagy az otthon szereléstől ezért ez amolyan agyalós-gondolkodós része lesz a blognak. Akit ez nem érdekel majd, annak ajánlom majd a többi menü pontot! Szép lassan minden témában töltök majd fel valamilyen tartalmat, addig majd a türelmeteket kérném!

Üdvözlettel: VakhangyA, akinek - ezek szerint - túl sok a szabad ideje...

A bejegyzés trackback címe:

https://a-kispalyas.blog.hu/api/trackback/id/tr9715449220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása